<
Tijdelijke actie: geniet van de laagste prijs op marketing
Actie bekijken
Search engine optimization

Verhoog je website trafiek met SEO

SEO of search engine optimization maakt gebruik van verschillende optimalisatietechnieken om de vindbaarheid van jouw website in Google te verhogen.

Let's Connect
Social Media Analytics - Growth Webflow TemplateSocial Media Growth - Growth Webflow TemplateSocial Media Strategy - Growth Webflow Template
Onze service

Wat mag je verwachten van Search Engine Optimization?

SEO is geen simpele zaak, maar Cology Digital zorgt ervoor dat jouw website hoger scoort in Google door verschillende methodieken.

Keyword research

Keyword Research

Maak gebruik van relevante zoekwoorden die opleveren. Ons zoekwoordenonderzoek levert een lijst met relevante zoekwoorden op, die het meest zinvol zijn voor jouw website in het concurrerende landschap.

SEO audit

SEO-audit

Met onze tools evalueren we de inhoudelijke en technische aspecten van jouw website om te scoren in de zoekmachine resultaten pagina's (SERP). Ook evalueren we de algemene naleving van SEO best practices.

Technische SEO

Technische SEO

SEO-rankings kunnen worden verbeterd door optimalisaties aan de back-end van je website. Met deze optimalisatie, wordt het voor zoekmachines gemakkelijker om o.a. je website te crawlen.

Lokale SEO

Lokale SEO

Verbeter de lokale SEO-ranking van jouw bedrijf met  Google My Business (GMB) optimalisaties, lokaal gerichte landingpagina's en trek klanten met een hoge betrokkenheid aan.

On-page SEO

On-page SEO

Verhoog je online zichtbaarheid en verdien trafiek van hoge kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat onze SEO-diensten zijn afgestemd op de best practices van zoekmachines om de betrouwbaarheid van jouw website te verhogen.

Off-page SEO

Off-page SEO

Off-page optimalisaties zijn van cruciaal belang voor de geloofwaardigheid van je merk en het vergroten van je online zichtbaarheid. Met backlinks en gastbloggen genereren we kwalitatieve backlinks en positieve beoordelingen.

over search engine optimization

SEO om je merk vindbaar te maken

Het is  bijna onmogelijk om een merk te creëren zonder een online aanwezigheid te hebben. Het internet is zo verweven met ons dagelijks leven. Profiteer van de tijd die mensen op het internet doorbrengen en implementeer een SEO-strategie die jou helpt te ranken en de zichtbaarheid van je merk te vergroten.

Meer over SEO
SEO auditing
stap 1

SEO-auditing

We evalueren de huidige status van jouw website om zo fouten en verbeterpunten in kaart te brengen.

Zoekwoordenonderzoek SEO
stap 2

Zoekwoordenonderzoek

Door middel van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek achterhalen wij de zoektermen die jouw doelgroep gebruikt.

Uitvoering SEO optimalisaties
stap 3

Uitvoering SEO-optimalisaties

Nadat de voorbereidende stappen zijn voltooid, optimaliseren wij jouw website om een verbeterde SEO te garanderen.

Periodieke analyse en bijsturing SEO
stap 4

Periodieke analyse en bijsturing

Een periodieke analyse van de resultaten zorgt ervoor dat onze SEO-strategie altijd top-of-the-line is.

onze werkwijze

Onze aanpak om te winnen in Google

Het behalen van meer websitebezoekers is niet altijd een eenvoudig proces. Bij Cology houden we van transparantie naar de klant toe. Daarom volgen wij ons befaamde stappenplan dat jou hoger doet scoren in Google.

Let's Connect
Case Study

Hoe we Calculus meer aanvragen hebben laten ontvangen met SEA en SEO

Aan de slag met Google Ads voor het zorgen van meer brand awareness en meer aanvragen. Hun site een hogere ranking geven door het verbeteren van hun SEO.

Jef Martens
Jef Martens
Freelance Marketeer Calculus
Case study Calculus Group - Cology Digital
31%
Meer SEO Trafiek
Our Past Clients
Logo - Growth Webflow TemplateLogo - Growth Webflow TemplateLogo - Growth Webflow TemplateLogo - Growth Webflow Template
aanvraag indienen

Wij zijn klaar voor
jouw project !

Neem vrijblijvend contact met ons op en we bekijken samen hoe we jouw bedrijf laten groeien.

Bedankt, we hebben je bericht goed ontvangen!
Ons team zal hier spoedig op reageren.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
We gebruiken cookies op onze website om je interactie op de site te bekijken. Door deze te accepteren, ga je akkoord met het gebruik van zulke cookies. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.