FertInTime
August 2023

Hoe we FertInTime vooruit hebben geholpen

We hebben FertInTime Europe geholpen met het optimaliseren van hun social media waarbij we wekelijks posts maken. Ook updaten we de site zodat al hun bezoekers up-to-date zijn met hun huidige assortiment en nieuws.

Services

Website onderhoud, Social media , SEO, Design

Platform

Square Space, Figma, Facebook, LinkedIn

Resultaat 1
130%
Meer socialmedia-engagement
Resultaat 2
+10
Plekken hoger in Google
Hoe we FertInTime vooruit hebben geholpen

Project overzicht

FertInTime Europe had al een aanwezigheid op social media, maar hun strategie was niet consistent en ze slaagden er niet in om hun publiek op een effectieve manier te betrekken. De website vertoonde ook enkele technische problemen, wat resulteerde in een slechte gebruikerservaring en een lagere positie in zoekmachines. Om deze uitdagingen aan te pakken, werd besloten om een holistische aanpak te volgen die zowel de socialmediakanalen als de website zou omvatten. Daarnaast werd het ontwerpen van aantrekkelijke advertenties en grafische elementen onderdeel van de strategie om de merkbekendheid te vergroten. 

Uitvoering

  1. Social Media Management: We zijn begonnen met het analyseren van de huidige status van hun social media-accounts om inzicht te krijgen in de doelgroep, het bereik en de interactie. Vervolgens hebben we een contentstrategie ontwikkeld die de belangrijkste pijlers van FertInTime Europe's expertise benadrukte en tegelijkertijd relevant en boeiend was voor het publiek. We hebben regelmatig waardevolle inhoud geplaatst, waaronder informatieve artikelen, succesverhalen van patiënten en visueel aantrekkelijke afbeeldingen.
  2. Website Onderhoud en Optimalisatie: De website van FertInTime Europe had enkele technische problemen en was niet goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. We hebben grondige technische controles uitgevoerd, alle fouten en gebreken gecorrigeerd en de laadsnelheid van de pagina's verbeterd. Daarnaast hebben we de inhoud herschreven om relevante zoekwoorden op te nemen, wat resulteerde in een betere vindbaarheid in zoekmachines.
  3. Advertenties en Grafisch Ontwerp: Om de merkbekendheid te vergroten, hebben we opvallende advertenties ontworpen voor online platforms en gedrukte media. Deze advertenties waren gericht op het aanspreken van potentiële patiënten en het communiceren van de unieke waardepropositie van FertInTime Europe. Bovendien hebben we andere grafische elementen ontwikkeld, zoals infographics en illustraties, om de website en sociale media te verrijken.

Resultaten

Dankzij de geïmplementeerde strategie en inspanningen hebben we opmerkelijke resultaten behaald:

  1. Social Media Groei: Het aantal volgers op de social media-accounts van FertInTime Europe is aanzienlijk toegenomen, en belangrijker nog, het engagement van het publiek is gestegen, wat heeft bijgedragen aan een toename van organisch verkeer naar hun website.
  2. Website Verkeer: Door de optimalisatie van de website en de focus op relevante zoekwoorden, heeft de website van FertInTime Europe een aanzienlijke stijging van het organisch verkeer gezien. Dit heeft geleid tot een hoger aantal potentiële klanten en consultatie-aanvragen.
  3. Merkbekendheid: De advertenties en grafische ontwerpen hebben bijgedragen aan een grotere merkbekendheid. FertInTime Europe wordt nu erkend als een betrouwbare bron voor vruchtbaarheidsbehandelingen en heeft een positie verworven als een toonaangevende speler in de industrie.
Hoe we FertInTime vooruit hebben geholpen
Hoe we FertInTime vooruit hebben geholpen
Testimonials

Geloof ons niet op ons woord, neem dat van hen!

Klanten die tevreden zijn van onze service, beter kunnen we het niet hebben. 

Super goede samenwerking met het Cology team. Gezorgd voor schitterende resultaten. Het verkeer is door hun Google Ads goed gestegen.

John Carter - Growth Webflow Template
Jannick den Ouden
Manager Acquisitie Rental

"Zeer professionele aanpak, goede communicatie en komen hun afspraken na. Ze hebben onder andere de website en de SEO aangepast en verbeterd, hierdoor staat deze boven aan in de ranking."

Jason Larson - Growth Webflow Template
Niels Janssen
CEO Arbor-4all

Hulp nodig met een project?

Neem vrijblijvend contact met ons op of ontdek hoe we jouw start-up een digitale boost kunnen geven met onze starter paketten.

Op zoek naar een marketingbureau? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Een gesprek met ons is helemaal gratis. We leren elkaar kennen en bekijken samen hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien.

Let's Connect
Op zoek naar goedkope marketing? Ontdek onze starter paketten

Op zoek naar starter pakketten?

Start-up met een beperkt budget? Dan zijn deze pakketten iets voor jou!

Ontdek meer