Acquisitie Rental
August 2021

Hoe we meer digitale acquisities behalen door middel van SEA voor Acquisitie Rental

Met het maken van verschillende search engine advertisements hebben we meer bezoekers naar de website kunnen leiden en meer aanvragen doen binnenkomen.

Services

Search Engine Advertisement, Lead Generation

Platforms

Google

Resultaat 1
6%
Gemiddelde CTR (Search ad)
Resultaat 2
2.15M
Vertoningen (Display ad)
Hoe we meer digitale acquisities behalen door middel van SEA voor Acquisitie Rental

Project Overzicht

Acquisitie Rental, onderdeel van Acquisitie België, houdt zich bezig met het verhuren van werkvoertuigen. Als onderdeel van hun marketingplan zetten ze constant in op adverteren binnen Google. Hiervoor biedt Cology hen ondersteuning aan en pakken wij het gehele proces op ons, met succes! Na al enkele maanden goede resultaten leveren, blijven we de advertenties bijsturen en zorgen dat Acquisitie Rental kan blijven groeien met behulp van digitale marketing.

Uitvoering

Na een goede brainstorm sessie samen met de verantwoordelijke van Acquisitie Rental, zijn we aan de slag gegaan met het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek en het creëren van de advertentiecampagnes. De data die binnenkwam konden we gebruiken voor de optimalisatie van de ads en ook voor het maken van nieuwe retargeting advertisements.

Voor display advertenties hebben we enkele afbeeldingen ontworpen die perfect aansloten bij het bedrijf, waardoor mensen het merk konden herkennen. De Search Ads hebben we na verloop van tijd uitgebreid, gericht op de  Franse en Duitse doelgroep. De resultaten van de ads rapporteert Cology Digital dan ook door aan onze trouwe klant.  

  • 10+ advertenties gecreëerd voor Acquisitie Rental
  • Nederlandse, Franse en Duitse advertenties opgesteld

Resultaten

De opgestelde zoekadvertenties liepen vanaf het begin al zeer goed. Na enkele bijsturingen en nieuwe advertentiegroepen, vonden we de perfecte combinatie van koppen, beschrijvingen en afbeeldingen. Er zijn algemene advertenties maar ook specifiek advertenties. Zo konden we onder andere de volgende resultaten waarmaken voor bepaalde advertenties.

  • Een gemiddelde Click-through-rate van 16%
  • Heel wat Franstalige aanvragen binnengekregen door Search Ads

Ook display advertenties werden  opgesteld voor Acquisitie Rental. Enkele voorbeelden kan je hieronder terug vinden. Heel wat mensen uit de doelgroep van Acquisitie Rental, zijn deze advertentie online tegen gekomen. Maar liefst 1.82 miljoen mensen hebben we hiermee kunnen bereiken.

Hoe we meer digitale acquisities behalen door middel van SEA voor Acquisitie Rental
Hoe we meer digitale acquisities behalen door middel van SEA voor Acquisitie Rental
Testimonials

Geloof ons niet op ons woord, neem dat van hen!

Klanten die tevreden zijn van onze service, beter kunnen we het niet hebben. 

Super goede samenwerking met het Cology team. Gezorgd voor schitterende resultaten. Het verkeer is door hun Google Ads goed gestegen.

John Carter - Growth Webflow Template
Jannick den Ouden
VP of Marketing at Webflow

"Zeer professionele aanpak, goede communicatie en komen hun afspraken na. Ze hebben onder andere de website en de SEO aangepast en verbeterd, hierdoor staat deze boven aan in de ranking."

Jason Larson - Growth Webflow Template
Niels Janssen
CEO Arbor-4all

Hulp nodig met een project?

Neem vrijblijvend contact met ons op of ontdek hoe we jouw start-up een digitale boost kunnen geven met onze starter paketten.

Op zoek naar een marketingbureau? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Een gesprek met ons is helemaal gratis. We leren elkaar kennen en bekijken samen hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien.

Let's Connect
Op zoek naar goedkope marketing? Ontdek onze starter paketten

Op zoek naar starter pakketten?

Start-up met een beperkt budget? Dan zijn deze pakketten iets voor jou!

Ontdek meer